ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διεύθυνση
Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 17, 19003, Πόρτο Ράφτη
Τηλέφωνο
22990-63348
E-mail
info@casafirma.gr

Ιδέες για Γραφείο στο Σπίτι

Ιδέες για Γραφείο στο Σπίτι

Για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις θα πρέπει πρώτα να έχουμε μία πλήρη εικόνα του χώρου, όταν δηλαδή αυτός βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής ή σε ανακαίνιση, μπορούμε να τον μελετήσουμε και να οριοθετήσουμε τα απαραίτητα τετραγωνικά ώστε να στήσουμε εκεί το γραφείο στο σπίτι και τη βιβλιοθήκη.

Ο διαχωρισμός αυτός δε χρειάζεται να γίνει με κάποιο χώρισμα. Δώστε το προσωπικό σας στυλ στα έπιπλα και τα χρώματα κατά προτίμηση με την καθοδήγηση και τη συμβουλή ενός ειδικού.

Μία ιδιαίτερη πρόταση είναι οι ταπετσαρίες στους τοίχους που μπορούν να δώσουν στο χώρο του καθιστικού μας το στυλ και το χρώμα που αναζητούμε και να μας βοηθήσουν στην οριοθέτηση του χώρου εργασίας.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί και στο φωτισμό, καθώς οι ανάγκες του καθιστικού και του χώρου εργασίας είναι διαφορετικές αλλά με τη σωστή μελέτη αυτές οι δύο ανάγκες μπορούν να συνδυαστούν.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει αρκετός χώρος θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την παραμικρή γωνιά ή να επιλέξουμε έπιπλα με διπλή χρήση ώστε να διαμορφώσουμε χώρο εργασίας.

Για παράδειγμα μια μοντέρνα σύνθεση που μπορεί να φιλοξενήσει την τηλεόραση ενώ παράλληλα να λειτουργεί και ως γραφείο.

Κονσόλες που μπορούν εκτός από διακοσμητικά αντικείμενα να φιλοξενούν και το φορητό μας υπολογιστή, μικροέπιπλα που λειτουργούν ως χώροι αποθήκευσης εγγράφων και τοποθετούνται στην πλάτη του καναπέ.

Συνθέσεις τοίχου που λειτουργούν και ως βιβλιοθήκη και πολλές άλλες ιδέες που κάνουν το χώρο μας φιλόξενο, ξεκούραστο και λειτουργικό, ικανό να δεχτεί τις ξεχωριστές μας ανάγκες.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουμε και στο κάθισμα εργασίας που θα επιλέξουμε έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της εργασίας μας αλλά και να δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ στο καθιστικό μας, με το ύφος, το χρώμα και τα υλικά κατασκευής του.

casa-mauro1.png
Η εταιρεία μας μπορεί να κάνει πραγματικότητα το έπιπλο των ονείρων σας. Είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις σας!

Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 17
19003, Πόρτο Ράφτη

Τηλ.: 22990-63348

E-mail: info@casafirma.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter για να λαμβάνετε Νέα - Εξελίξεις μέσω e-mail..
© Casa Firma. All Rights Reserved. Designed and Developed by Logicsoft